ABONAMENT DE CAFEA “TO GO”

REGULAMENTUL DE TRATARE

A ABONAMENTELOR DE CAFEA “TO GO”

 

1. Abonamentul de cafea “TO GO” de la «Moldpresa grup» SRL reprezintă un card cu număr și cod de bare unic.

2. La eliberarea cardului, balanța abonamentului reprezintă 0 lei.

3. După primirea abonamentului, clientul poate procura cantitatea dorită de pachete cafea, multiplu la 10 porții: 10 porții = 100 lei, 20 porții = 200 lei etc.

4. La reîncărcare card, pe bonul de casă va fi indicat numărul cardului și porțiile de cafea rămase.

5. La reîncărcarea repetată a abonamentului, porțiile de cafea rămase se sumează.

6. La folosirea abonamentului, chioscarul scanează codul de bare de pe card, astfel de pe contul clientului se casează 1 porție de cafea, restul porțiilor de cafea sunt indicate pe bonul de casă.

7. Abonamentul are termen de valabilitate = 90 de zile calendaristice, din momentul ultimei alimentări.

8. Reîncărcarea cardului este posibilă și atunci cănd balanța este 0, și atunci cînd mai sunt porții de cafea nefolosite. Extgragerea sumelor bănești din contul abonamentului eate imposibilă.

9. În cazul în care mai sunt pe card cafele și are loc reîncărcarea repetată, se adaugă numărul de porții achitate, iar perioada de valabilitate este calculată de la ultima reîncărcare.

10. La expirarea termenului de valabilitate a abonamentului, porțiile de cafea nefolosite se ard.

11. La reîncărcarea cardului cu termenul expirat, numărul de porții și termenul de valabilitate se începe de la început.

12. În cazul pierderii abonamentului, duplicatul pentru primirea mărfii nu se eliberează, suma abonamentului nu se compensează.

13. «Moldpresa grup» SRL nu poartă răspundere pentru folosirea abonamentului de către alte persoane.

14. Abonamentul de cafea “TO GO” de la «Moldpresa grup» SRL are un nivel special de protecție, și în cazul în care vînzătorul are îndoieli cu privire la autenticitatea acestuia, el are dreptul de a retrage acest card, fără furnizarea de cafea.

15. Toate condițiile de folosire a abonamentului de cafea “TO GO” de la «Moldpresa grup» SRL sunt indicate pe site-ul www.moldpresa.md.

16. «Moldpresa grup» SRL are dreptul de a face modificări în regulamentul de tratare a abonamentelor de cafea “TO GO”. Informația despre modificările întreprinse va fi indicată pe site-ul www.moldpresa.md.


 

Aprobat de Directorul general Moldpresa Grup SRL, Rusnac V.M.

Intră în vigoare din 20.01.2017


 


 

;